Feed on
Posts
Comments

I fredags körde vi å Kafé 44. Ni som inte var där; det var synd för er. Det var högtryck och svetten lackade, t o m på mig. Publiken var het och kvällen kunde summeras som super. Vi  fick t o m skriva autografer på T-shirtsen vi sålde, det var lite kul. :D Sambon, som var med och såg oss för första gången, hade laddat upp med ynglingen innan, och såg gäanska nöjd ut han med. ;)

Gårdagen ägnades åt eftersnack och återhämning, vi hyrde hem filmen ”Vi hade i alla fall tur med vädret – igen” och jag rekordtömde en påse ostbågar.

Och idag regnar det…… så vi sitter hör och kurar under filtar i väntan på att den goda maten från Grill Wok stugan i Solna ska komma anländandes. Det är för övrigt ett hett lunch/take awaytips till er som befinner er i trakterna. Doften av god mat möter upp från långt avstånd och är oemotståndlig. De har to m fixat till uteplatsen, med bambu, lampor och orkidéer,  så att man kan få en liten känsla av att befinna sig i en annan del av världen.  Och så är det prisvärt! :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu