Feed on
Posts
Comments

Imorgon är det dags för det som vi har jobbat med sen i december. Festen- The Party- La Fiesta! Som vi har planerat, diskuterat och råddat i, samtidigt som vi repat och knåpat ihop detta coverband. Imorgon smäller det. Och det är med fantastiskt blandade känslor jag ser fram emot det. Visserligen bara positiva, men också en slags skräckblandad känsla. Och en liten liten gnutta vemod….

Den som har medverkat i en grupp, på jobbet, i skolan på kursen, förstår kanske vad jag menar. När alla i gruppen är så synkade och det uppstår en slags magisk dynamik, man liksom svävar på moln. Imorgon blir ju detta sk redovisning, examensprov, ja ni fattar. Då uppvisas resultatet.

Och sen då…?

Det är det jag känner vemod inför. Alla våra sessioner, diskussioner och skratt och tårar…. Hur blir det med dem? Ja visserligen har ju bandet lite att göra, vi ska ju lira och få ihop fler låtar, själva eventfesterna ska vi ju också fortsätta med på något sätt. Men blir det densamma? Förmodligen inte, men jag vet att jag plötsligt fått 6 nya vänner som kommer vara mig nära efter det här. Och det uppskattar jag. :)

MEN idag skulle vi haft genrep, det blev inget, så vi får köra direkt på soundchecken de sista momenten.. Jag ska fixa det sista av mina kläder, och dona.. Och min mage bara iiilar.. jag är allmänt förvirrad, svarar på fel saker och ter mig mest allmänt stressad. Och om jag tycks vara allt detta utåt sett, så är det inte närheten av hur det är inombords. Men vaf asen, om TVÅ dagar är det över, då ska jag dela med mig hur jag känner mig då, och varför. :D

picture-71.jpg

3 Responses to “Det börjar dra ihop sig…”

 1. herrskapet skriver:

  Men Irre..är det du på bilden?
  Oh, vad kul isåfall att få se hur du ser ut, som en riktig trevlig tjej. Ja, bloggvärlden skulle nog bli rädda om dom fick se hur vi ser ut, så det lämnar vi därhän.
  Hoppas allt går bra med spelningen!
  Grete

 2. Storebror skriver:

  Tjenixen !
  Jag har precis kommit hem efter den mysiga båt-turen. Jag fick en underbar sittplats med en alldeles bedårande utsikt över den blecksvarta Östersjön. The Baltic sea by night kan man säga. Det var så mysigt så jag tror faktiskt att jag slumra in en liten stund. Nog om mina eskapader på böljan den blå. Berätta nu vad som hände den där magiska aftonen på Mosebacke. RRRRR

 3. irripirri skriver:

  Grete; ja det är så jag ser ut när jag får ett av mina frispel.. ;) Tack för det, spelningen gick över förväntan bra, och vi hade jätteroligt. :)

  R; Det låter som en riktigt härlig resa,och vackert. Förstår att du slumrade in. Detaljerna kommer snart. ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu