Feed on
Posts
Comments

Pizzatårta på väg..

Det är en kort micropaus i brådrasket. Det är födelsedag idag! Det sa vikas tvätt, fixas till lite här hemma. Sen ska jag dekorera tårtan. Seb har beställt en pizzatårta. Det är vad han vill ha. Jag har gått och klurat på det där i några veckor, hur jag ska få till det. I väntan på att hallonen, som får symbolisera tomatsåsen, ska tina lite till och rinna av, så viker jag tvätten, lyssnar på lite musik, skriver detta inlägg och kolla mailen.

För den nyfikne får jag be att få återkomma med bildbevis senare. Sen får man själv avgöra om det ser ut som en pizza eller inte. När jag skulle göra en boll när han fyllde ett år, så fick jag frågan om det var en sköldpadda utan huvud…. :|

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu