Feed on
Posts
Comments

Vitt… igen… :|

Idag känner jag mig otroligt trött och grinig. Först var det svårt att vakna, jag är obotligt morgontrött, och borde vara nöjd med att slippa gå upp vid ottan. Jag borde också vara nöjd med att ha snälla, tysta och ganska långsovande barn också. Särskilt den vilda av dem, Alice.

Men så reser jag mig upp, redan på vägen upp så kan jag ana av ljuset utanför fönstret att detta bådar inte gott. Och mycket riktigt…. som dansande flingjävlar virvlar de runt! De har redan täckt marken minst två decimeter under denna natt! Hur hade här gått till? Klockan 1 inatt så var det helt rent!? Och nu ligger snön där som ett hån igen. :(  

Sen kliver jag över dammsugaren som har totalhavererat och är full av grus och damm. Den måste jag fixa idag, vidare in till småfolkets rum…. Dantes inferno.  Ja så har det malt på under morgonen. Nu har jag just tvingat i mig gröt, och en mugg kaffe. Det börjar kännas lite, lite bättre. Funderar på om jag ska ta en tuppur, kanske det skulle hjälpa?

 Eller ska jag ägna mig åt allmänna grubblerier som den dråpåtalade barnläkaren? Den historien är ju så tragisk och sorglig. Visst känner jag med föräldrarna, allt har ju bara gått helt fel ändå från första början, och nån måste vara syndabock. Å andra sidan var väl inte just den läkaren upptakten till allt skit som hände från första början… eller?!  

En annan het potatis är det nya förslaget om att mammorna ska få vara mammalediga längre igen.. Varför nu tänker jag? Varför inte lite tidigare? Jämlikhet i all ära, men när Storebror ska skriva på min näsa vad och hur jag ska leva, så blir det tvärstopp. Gör mig inte dummare än vad jag är tack!

På lördag är det Global Hour, då är tanken att alla i hela världen ska stänga av strömmen och släcka alla lampor i en timme. Såna kollektiva aktioner gillar jag! :) Och när det är välgörande och för en god sak skull, så blir jag ännu gladare. Tänk er synen av hela jordklotet utifrån som ligger helt nersläckt. Det enda man kan urskilja är små varma glimtar av levande ljus, eldar.. som om Tellus lekte kurragömma med de andra planeterna.. ;)

Jag går och vilar mig en stund. Vi ses!

2 Responses to “Vitt… igen… :|”

 1. Peter Kajlinger skriver:

  Hej !

  Vad roligt med ditt meddelande till mig !!
  Maila mig gärna…

  Hälsn. Peter

 2. irripirri skriver:

  Peter!

  Lika glad blev jag som om du kom med ett vårtecken! :)
  Jag mailar..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu