Feed on
Posts
Comments

Dagens utmaning..

Igår blev jag nedringd till dagis, då Alice var dålig. På kvällen somnade Seb nästan innan hans huvud landat på kudden. Det är ett första tecken på att någo inte stämmer. Och mycket riktigt, några timmar senare kom han upp kritvit och blå under ögonen samt kokhet. Eftersom vi numera har en sån där piptemp, fick jag tillfälle att använda den. Så vi satt den under armen, och efter en liten stund pep det till. Det jag redan visste, fick jag nu bekräftat med siffror. 38,8 grader.

Så idag blir det ompyssling i det diskreta, då sambon jobbar natt den här veckan. En tålamodskrävande utmaning som kan vara rätt så tröttande. Men turligt nog så brukar småfolket vara lyhörda, och då de själva är lite låga, så kan nog denna dag gå vägen trots allt. :)   Jag har trollat fram lite gamla hederliga VHS-rullar och fixat biohörnan i deras rum,  så de ska få njuta av mina gamla Disney-favoriter. Har vi ren tur kanske vi hittar lite popcorn att styra upp med också, denna gråa sjuka dag. :)

2 Responses to “Dagens utmaning..”

  1. Rålle skriver:

    Hoppas dagens utmaning tog ett gott slut och att småkrypen sparat lite trötthet till i natt. Kramis till er alla. R

  2. irripirri skriver:

    Jadå, till slut lade sig lugnet i lyan, och det enda man kan höra är datorns brus och snusningar.. :)
    Kram till er alla med. <3

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu