Feed on
Posts
Comments

Sovmorgon light…

Idag tog vi lite sovmorgon, eller ja.. jag och lilltösen gjorde det. Men Seb, som är som en morgonpigg kanariefågel, var diskret och lät oss få ”vakna till liv”, som han uttryckte det. :-) Vilket var mycket uppskattat. Efter lite lugn gröt&äggfrukost, kunde vi långsamt tåga iväg till dagis. Seb hade ju mycket att berätta han, även fast han nu siktar framåt mot vår egna utflykt i  övermorgon.

I vilket fall, dessa dagar har förhindrat mig att göra nytta, så mailen har rensat inför vårt projekt. Det känns ju jättekul, när man ser hur det rasslar till med biljettbeställningar. Snacka om peppning och självkänslehöjande! Och prestationshöjande, för nu måste det bara bli bra! Inte bara det, detta ska bli så jävla kanonbra!

Fingertopparna har i alla fall blivit något härdade, och det känns glädjande. Att spela på såriga blåsfingrar är inget att rekommendera. Nåväl, ska fortsätta med plinkandet, ikväll är det dags o repa igen. :-)

Let´s be careful out there…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu