Feed on
Posts
Comments

Så kan jag jag sammafatta dagen lite snabbt. The special projektmöte gick bra, och vi kom fram till bra beslut och mkt rundsnack. Nivån var hög och förväntansfull, och när första mötet var klart övergick vi till nästa möte som gick nästan i samma ton. Matte, en av herrarna, hade varit riktigt driftig och bränt ut skivor och skrivit ut texter på fint papper med rödfärgad rubrik, snyggt inpackat i snygga kuvert. SÅ proffsigt, så snyggt! Och där höjdes ju genast ribban på nivån. Det här kommer att bli såååå bra. Det bara är så, det finns inget annat.

Beslut som kom fram var att nästa vecka ska vi ses i en lokal, och vi ska…… REPA! :-D Fram tills dess var jag jättestöddig och retade killarna och tyckte att de var mesiga för att vi bara skulle ha 10-15 låtar.  Nu sitter jag med hela världens fjärilsfarmar i magen, och det svindlar för ögonen. (Herregud.. jag har inte stått på scen på över 25 år. ) 

Men, det är bara att skaka av sig, låtarna ligger nu i min MP3 och de ska spelas 24/7 nu, och mina dagar ska ägnas åt att härda fingrar och träna in låtarna, för de SKA sitta som en smäck. Helst så snart som möjligt, så jag vi kan köra fler låtar, för när vi väl står där, så kvittar det in vi kör 10 låtar eller 30, då har vi redan passerat gränsen till galenskapens adrenalin. ;-)

usch9.jpg

^För ca 25 år sen…..^

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu