Feed on
Posts
Comments

Inne på dag två detta nya år, håller kroppen så sakteliga att inta normal position igen. Den gigantiska tröttheten har planat ut och de nattliga kaotiska drömmarna som innehållit märkliga budskap, har i all röra varit ganska lätta att tyda. :-)

(Vad sägs om en stor lastbil som hämtar en massa folk från en scen, med bilar, kartonger och all möjlig bråte, som sakta rullar iväg. Varpå, jag befinner mig i en lånad lya med långa tamburhallar. Från köket går en gång där radion står på och skralar högt, sakta går jag genom den här gången, med en köksbänk på ena sidan. Ju längre jag går desto längre blir gången och jag passerar olika nischer med bord och soffgrupper, med mörka valv som mynnar ut till stängda dörrar. Längst bort i gången kommer ett jättevalv in till en jättestor hall, som påminner en museihall med olika kupoler. Allt är i mörkt träinslag och taket är vackert målat med en massa ansikten som tittar ner… Jag kikar bara in över tröskeln, men vänder sen om för att gå tillbaka till den lånade lyan, men hinner förstås vakna innan jag kommer fram…. )

Ja så där har det sett ut de senaste dygnen, så tro inte man har legat på sofflocket inte. ;-) Är du drömtydare, så välkommen med kommentarer på vad detta kan betyda, och jag kan gr dig en uppsjö av märkliga drömmar..

Nåväl, hur känns det nu då? Svaret är: Jag vet inte ännu, för det första har jag varit för trött för att känna efter, för det andra har de små haft fullt upp med att ta igen en massa tid och gos och lektid, och det om nåt är ju stärkande. I alla fall för själen. :-D   Dock har jag ju lite projekt framöver, som kanske inte är så jobbrelaterat i sig, det har jag ju nämt tidigare. Hemliga projektet t ex, fixeri i hemmet, ev. måla om ett rum.

Sen har jag fått hem min gamla elbas, som nu väntar på att få återförenas mina händer.  Närmast framöver inför en fest som vi ska hålla på Mosebacke i vår. Vi är ett gäng gamla punk´s som anordnar festen för våra gamla vänner och bekanta som hängde runt på Stockholms gator och klubbar för ganska många år sen. Vi ska repa in gamla covers från Clash, Ramones mfl.. och ha en jäkligt kul kväll. Inför detta evenemang så krävs det en del planering och förarbete, så det är ju rena turen att jag har den tiden till det nu. ;-)   OM detta skulle klaffa och  väl igenom, så öppnas ju ännu fler möjligheter. ( Och jag har idéer, massor av idéer, )

Men nu närmast, väntar en fiskgratäng i ugnen, men som Arnie the man säger: I´ll Be back! ;-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu