Feed on
Posts
Comments

Är det någon mer än jag som har problem med att vakna til liv på morgonen? Under ett par veckor har det varit en kamp vareviga dag. Den här veckan har varit helt hopplös. -Lägg dig tidigare så ska du se att det blir bättre,  säger någon Messerschmitt och ler förnuftigt. -Har testat det! Funkar inte! kontrar jag.  Ta en kalldusch, gör lite gymnastiska övningar och sjung kuckeliku i en yogaposition funkar inte heller. Jag har visserligen inte prövat de metoderna, men det säger sig självt. 

För det första; Blotta tanken på en kall duschstråle över min kropp, ger mig rysningar. Jag föredrar varma härliga duschar! Gymnastiska övningar? Den har kroppen vet inte ens vad split är, så det överstrykes! Ja.. som sagt, listan kan göras lång.  Och tröttheten består. 

Jag kan dock trösta mig med att jag förmodligen inte är ensam om problemet, och att det kanske finns EN lösning värt att pröva: En sån där vakna upplampa! Ni vet, från Philips, som tänds lite succesivt och inbringar naturligt ljus som kroppens naturliga endorfiner går igång på.  Just det! En sån! Och idag är det en vecka kvar till julafton, så Jultomten! Om du läser detta, så har jag varit snäll nästan hela året sen sist så……. ;-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu