Feed on
Posts
Comments

Ja kära läsare, vad kan man säga?! Hela helgen och en halv måndag har gått sen sist. Eventet i fredags var kort sagt: Sketasköj! Hela vägen! Från det jag klev in på denna sunkpub, där spelningen skulle äga rum i källaren, tills jag trodde mig smyga ner i min egna säng vid 4-tiden följande morgon, så var det tveklöst kul då i princip de mest konstiga o tokiga hände.

Personalen på detta ställe kunde jämföras med Basil Fawlty i service och gästvänlighet, och vakten med stora märket på jackan var ett stort skämt. Nu var väl sällskapet inga dunungar direkt, enda anledningen till att vi var där, var att lyssna på vår kamrat som skulle spela, och bara ha kul. Det visade sig bli svårt för vissa av oss, därför innan kvällen var slut där så hade 8 huvuden rullat ut därifrån. Vakten var verkligen flitig, och man kan nästan ana om han jagade julbonus i lönekuvertet. ;-)  Och när vi till slut hade mer eller mindre blivit utfösta som boskap en stund efter stägningdags, fortsatte den glada stämningen på efterfest någonstans i Solna.

Egentligen var det meningen att jag skulle åka hem här, det var planen, vilket jag meddelat där hemma också. (Mina ambitioner är att komma hem tidigt, runt 12 eller nåt sånt)  Yeah! Right! Helt plötsligt befann jag mig i den här taxin och råkade hamna där också….. att man aldrig lär sig. Men kul var det, att jag sen mådde som jag förtjänade hela lördagen, det fick jag ta. Tur att man glömmer fort. ;-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu