Feed on
Posts
Comments

Försovning och Silvia

  Efter gårdagens bravader lyckades jag somna med lapen på magen och fingrarna på tangentbordet, medan TVn ( den här hemma som är lika tjock som den forna Berlinmuren)  gjorde din syssla, dvs bara stå där den stod. Vid tvåtiden inatt, lyckades jag förmå mig att vakna, bädda om småfolket och masa mig i min iskalla säng. 

  Detta medförde att allting blev förskjutet imorse, mobilväckningen slogs av i min dvala, och det hann bli ljust. Alla vet hur det funkar när man sen vaknar med ett ryck, och ska fixa i ordning  två små barn, en själv innan man hinner ut genom dörren för att rusa ner till dagis. Är man dessutom extem morgontrött vars kropp behöver tid på sig att vakna till liv, så blir detta en mardröm. Allt är förvirrat.

 picture-73.jpg

  Men vi överlevde denna morgon ganska friktionsfritt, Seb blev sur för att vi inte hann vinka idag, så jag får ta och ringa Dagis om en stund och prata lite med honom. 

  Jag läste i City att Drottning Silvia var missnöjd med Bush, att han hade ägnat sig åt att kränka barn i åtta års tid. På tiden att han åker ut ur vita huset då tänker jag, och håller  tummarna för att Obama sätter sin kråka på det där papperet till Barnkonventionen. Det ska väl inte vara så svårt.  Vidare stod det att media hade mer fokuserat sig på hennes åsikt om barnporren. Kanske ville de dämpa hennes kritik mot USA, vad vet jag. Men jag tycker att du ska stå på dig Silvia! ( Det är väl okej om jag duar dig här va? Jag lovar att titulera rätt när vi ses. ;-) )  Jag tycker det är bra att en dam som Du står upp för de små och försvarslösa.

Nu ska jag ringa Lillprinsen. :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu