Feed on
Posts
Comments

  Om ingen annan har noterat det så har snön kommit, om för att stanna återstå att se.  Den första snön lyckas i alla fall komma i samabnd med Ynglingens födelsedag, (han med nya lyan fyllde år igår) så det var ju för min del helt normalt.  Årets surprise blev en halvtidig frukost på sängen, med paket och en rejäl frukostkorg, och alltmedan han vaknade till liv, så röjde jag det värsta i hans lilla minikök. ( Alla som been there, done that, kan ju föreställa sig hur det såg ut när man var dryga 21 och livet lekte)  Medan jag röjde där som en typsik morsa, blev det inte bättre än att bli lite nostalgisk och sentimental. För en kort stund gjorde jag en liten tidsresa i tanken till den där dagen för 21 år sen när jag vaknade av en värk och vattnet som gick, min älskade hund som låg och vakade mig oroligt där jag gnydde i sömnen. Likaså regnbågen vars ände slutade vid skatteskrapan, och hur jag bara måste diska klart innan vi åkte till BB osv osv. Ja den där filmen dyker upp varje år faktiskt, fem gånger om året, och det är lika nostagliskt som sentimenalt, och alldeles.. alldeles…. fort vad tiden kan gå.

Tre goda ting..

I vilket fall, nu är helgen till ända, och det känns skönt.  Av olika skäl så har jag börjat våndas inför helgerna ibland, vilket stör mig. Helst skulle jag vilja vakna upp lugnt och fridfullt, mysa med familjen, äta långfrukost och bara njuta av tillvaron, för att sedan göra helg i harmoni med mycket kärlek och glada tillrop. Nu funkar det inte riktigt så tyvärr, och det finns fler anledningar till det. Kanske tar jag det vid senare tillfälle, om jag orkar. Tungt och sorgligt känns det just nu  i vilket fall.

Annars funderar jag lite på min framtid som vanligt, jag har en lite vag tidsplan, men det är allt. Sedan dyker en del ”det DÄR skulle ju vara något” eller ”Ja men det DÄR är ju verkligen något för mig”…. Och så gnager det på. Förra veckans VAB-vecka blev ju lite försmak, och gav mig idéer om hur tiden skulle struktureras, det tror jag är viktigt. Rent teoretiskt så kan det bli riktigt bra, hur det blir i praktiken får vi se.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu