Feed on
Posts
Comments

Lite bloggreklam

Jag tänkte göra lite reklam för två bloggar som jag brukar besöka och följa.

Den ena är: En fotograf i Göteborg som verkligen tagit tillvara förverkligat sina intressen för något hon brinner för. Små vardagliga ting förvandlar hon till rena ögongodiset. Och visst har hon talang??!! Hon heter Eva och är lika trevlig som hon och hennes blogg ser ut. Kika in och beundra vetja, men tänk även på att respektera hennes arbete genom att bara titta och inte ”röra” hennes verk

Den andra är Korvasbloggen: En pappa som skriver om sin vardag tillsammans med Korvas som är sex månader gammal. Korvas är utgångspunkten för bloggen och pappa Daniel bjuder på träffsäkra och underhållande rapporter från deras små äventyr. En läsning från dem och man ler länge efteråt, likväl som man lider med honom när något gått snett.  En sak är säkert, korvasbloggen rockar!

Länkarna går att finna i listan till höger. Mycket nöje! :-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu