Feed on
Posts
Comments

I måndags var det ju stora flyttdagen, och allt flöt på ovanligt bra. Bilen vi hyrde var en automatlåda, vilket först fick chauffören att yla förskräckt. Han var ju mest bekväm med en vanlig växel. Nu skulle han plötsligt manövrera en lastbil med automat. Men det gick vägen, bil, passagerare och bohag förblev helt och fint.

Väl framme utanför dörren, stod vi förväntansfullt och väntade medan den nyutflugne ynglingen låste upp dörren till första lyan. Eftersom jag hade varit utanför huset och rekogniserat lite ett par gånger, så var jag alldeles till mig när jag visste vad som skulle vänta när vi väl kom in…. :-)

I samma ögonblick som jag satte ner foten på tröskeln ringde telefonen. snabbt noterade jag ett okänt nummer, varpå jag med automatik skärpten till rösten till en neutral stämma och svarade. (Vem sjutton lyckades tajma in detta stora ögonblick just nu??) Det var en vänlig manlig röst som ringde från Trygghetsrådet. Han frågade om han ringde olägligt. -Nej inte alls! fick jag ur mig.  (jag är just nu mitt i ett stort ögonblick och du får gärna uppleva den med dig)  Jag har väntat på ditt samtal. Vad kul att du ringde så snabbt. Strax därefter hade vi bestämt dag och plats för vår första träff. Han skulle bli min kontaktman. Han var skulle bli den blivande mannen i mitt nya karriärsliv. :-) Och på fredag förmiddag ska vi ha vårt första möte. Dock glömde jag i min iver därute  i trapphuset fråga om jag skulle ha med mig något till vår träff, så om någon därute har något förslag på vad det skulle vara så, hör av er. Jag t o m glömde helt bort vart adressen låg dit jag skulle gå för en kort stund, trots att jag mycket väl kände till området. ( Som jag tillbringat mycket tid som ung och rebell. )

Efter vårt samtal så kunde jag kliva in lyan, och där möttes jag av en helt fantastisk utsikt över mälaren…..!

One Response to “Ett telefonsamtal mitt i en flytt.”

  1. haileearaya skriver:

    När ska du träffa honom? lol

    Om några timmar.. ;-)

    Intressant sida btw.. ska kolla in och lyssna sen lite senare.
    Ha en bra dag.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu