Feed on
Posts
Comments

Vid vägskälet…

 

Så möts vi här vi vägskälet igen. Den här gången ser vi tillbaka, vi stannar i nuet och fortsätter reflektera över stora och små ting. Vad var det som hände och hur gick det?  

Blev det nåt nytt jobb till slut?  Ja, nytt jobb blev det. Och nytt hem, nytt liv och nya vägskäl…

Så låt oss slå oss ner en stund.

vägskälet

 

Just nu i denna stund pågår ett molande tankekaos hos mig.  Den 15 oktober 2008  fick jag besked om att jag inte var aktuell att få fortsätta på mitt arbete. Helt plötsligt var jag en siffra i statistiken.  Jag var uppsagd. Eller inte ens det, jag befinner mig mittemellan det och något annat. 

Det här är min historia, mina tankar och reflektioner om igår, idag och imorgon.   Följ gärna med på min vandring!

//IrriPirri

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu