Feed on
Posts
Comments

Livet på en pinne…

För en vecka sen kom jag hem till den här blogginnehavaren, vi kan kalla henne Irre.  Det här skulle komma att  bli mitt nya hem, ett kök på andra våningen. Just nu sitter jag mest och boar in mig och bekantar mig med den här familjen. Det funkar ganska bra än så länge. Irre spelar en massa roliga låtar för mig, snackar och visslar, och minifigurerna verkar intressanta. Lite hetsiga emellanåt, men roliga.

Jag heter Eric, är 11 veckor gammal och är ljusblå. De säger att jag är en undulat, men Alice och jag säger att jag är en Eric kort och gott.  Irre påstår att hon ska lägga in bilder på mig ganska snart, jag säger bara: Ha! Lycka till! ;)

Vi ses!

_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_

Mitt liv har så här långt, varit ganska lugnt sen jag kom hit. Visst var det en omställning, från att dela pinnplats och matskålar med de andra, som väckte mig i tid och otid när jag tog mina små tupplurar. Eller käbblet om vem skulle äta först. Men vi var ett härligt gäng, och jag kommer nog sakna Snövit ett tag. Hon var så busig och påhittig. Men jag tror nog hon kommer att reda sig, hoppas hon kommer till ett bra ställe hon med snart.

Minifiguren här hemma, hon påminner lite om Snövit. Henne armar och händer flaxar lika energiskt som Snövits vingar, när hon äter. Ja, jag brukar sitta och betrakta henne, hon och Irre sitter närmast mig i köket. Inget i hennes kropp är stilla någonstans. Fast hon verkar snäll, hon pratar gärna med mig och vinkar. Det är bra att hon har koll på vad jag är, utifall någon skulle få för sig att jag var en giraff eller nåt anna. Det trodde den kaxige ynglingen som kom på besök idag. Men då fräste minisen av honom.  :D

Den andra minisen är hygglig han med. Han kom med en  nyplockad pinne och nån slags badbalja till mig igår. Vet inte riktigt än vad jag ska göra med den där pinnen som de satte upp i hörnet…. Men jag kommer väl på nåt.  Sen är han lugnare än den lille. Han brukar stå och hänga hos mig och viska hemlisar.  Honom ska jag hålla mig väl med, tror jag. ;)

Nu måste jag sova.

_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_

Fredag den 2/10 i elfte timmen…

Okej, det har ju utlovats lite bildbevis på min snygghet, så här kommer lite smakprov:

foto438

Ja, ni ser den huvudlöse här ovan, andra från vänster längst upp, som försökte gömma sig, det funkade ju inget vidare som ni märker..

foto439

Här är jag några timmar senare, på väg o kolla in vad som bjuds i matväg. Och lite fundersam…

foto451

Jo men det kan väl funka det här…. va?! 

 

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu