Feed on
Posts
Comments

Igår hade jag tänkt att samla ihop lite tankar av ett års bloggande. Tyvärr fanns inte tiden för det. Istället hade vi knytis här hemma med några vänner från Punkandeplaygänget.  Lugnt, sansat och allmänt gemytligt. Och sent. Det betyder att dagen har ägnats åt lite återhämtning och allmänt lugn fram till eftermiddagen.  Då var det en ytterst viktig bevakning framför datorn som gällde. Det var nämligen final i allsvensk fotboll idag, om nu det har undgått någon. ;)

Första delen var gastkramande och det kändes som om november månad skulle bli ovanligt tung och dyster. Lyckligtvis så vände det efter pausen, och äntligen kunde jag få vråla ut ett glädjetjut. Ettårstankarna ber jag om att få återkomma till imorgon… eller övermorgon. :)

 

Avslutningsvis vill jag bara säga:

GRATTIS   A I K!! 

Och TACK för att ni ger glädje i en mörk årstid.

:)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu