Feed on
Posts
Comments

Ja, åtminstone den här lilla virtuella skulle man tro. Men det är fel!  Vi har bara varit ovanligt lata när det gäller uppdateringar.  Vilket har varit lite synd, därför tankar och reflektionerna upphör ju inte för det. Hela huvudet är egentligen sprängfylld, och skulle behöva tlmmas och delas med i det här forumet. Jag vet ju att ni väntar på det… eller hur? ;)   Det handlar ju om glädjeämnen, och sorgeämnen,  ibland saker som det kan vara trögt att sätta ord på.  Ja t o m på pränt..  Det får bli en uppryckning helt enkelt, nu när vardag och rutiner sakta men säkert börjar ta kontroll igen. 

Jag kan lite snabbt berätta att jag fyllde år här för nån vecka sen, ute på Barnens Ö. Ni vet den där veckan då vädret var så där varmt och underbart. (för de som gillar varma sommardagar)  Hela den födelsedagen var så där härlig, som jag önskade. Frukost och skönsång på sängen,  nästan hela klanen av kids omkring mig.  Och framför allt, inget tjafs, bara glädje och harmoni.  Det kanske låter lite fjuttigt, men det var faktiskt det jag önskade mig, och så blev det. :)

Och med ännu en födelsedag bakom sig rullar så Framtiden vidare…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu