Feed on
Posts
Comments

 Efter några inlägg med lite tung sorg och tunga tankar, så händer samtidigt stora saker här i hemmet.

Alice, alias minihuliganen, har bestämt sig för att skippa blöjan! Och det gör hon med besked. Det började redan i förrgår kväll, när hon skulle lägga sig. Efter en stenhård förhandling, blev det så att hon fick ha blöja på natten och bara trosa på dagen.

När jag kommit så här långt i detta inlägg, så har vi varit på toaletten två gånger. Självklart hoppar hon över potta och sånt larv, utan klättrar upp på den stora toan med sällskap.

Den lycka och stolthet som breder ut i hennes ansikte är total när det väl rinner till. -Jag är duktig! utropar hon. -Ja det är du! svarar jag, rörd till tårar och hela världen stannar runt denna stora händelse, som inträffar 4-5 gånger i timmen…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu