Feed on
Posts
Comments

Nu är det sommar!!

Japp, så är det! Imorse kollade vi på kalendern, bytte månadsblad och det stod Måndag den 1 juni. Då är det sommar, det bestämde Seb i alla fall. Adjö tjocka tröjor och varma skor, nu är det bara sandaler, linne och badbyxor som gäller. Enligt honom. För det är ju faktiskt sommar. :-)

Och med ny dag på veckan, ny månad, så försöker nu även jag ta nya krafter efter ännu en svacka. Jag har varit lite låg och smått handlingsförlamad i det mesta. Pga urinvägsinfektion har jag inte vågat gå som jag borde, sånt straffar sig direkt, och plötsligt så blev jag och Snygg-Vågen osams. Efter begravningen blev jag också jättelåg och hamnade in ett slags grubbelläge med tårar, tankar och ångesten kröp innanför skinnet. Ett slags vakuum infann sig helt enkelt.  Men nu får vi vända blad och ta fajten med livet och framtiden igen.  Nytt blad, ny månad och en ny sommar!

Så jag inledde detta nya med powerwalk, det gick bra. Sen räkningarna, det gick också bra. Anstränger mig för att inte stanna upp vid den punkten, får då fastnar jag igen, och det vill vi inte. ;)   Nästa steg lunch på balkongen, hänga tvätt, lyssna in låtar, hner och handla, för att sedan hämta barn och umgås en stund innan avfärd till Söder för att repa. En bra plan på denna dag!

Vi har gig snart igen, den 12 juni närmare bestämt, så lite nya låtar vore väl på sin plats. Är du i krokarna runt Söder, och vill bli lite svettig och byta ut lite aggro mot glädje och gemytlighet så gå till Kafe´44 då! :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu