Feed on
Posts
Comments

En hyfsad kväll..

Den här dagen är nog en av de segaste dagar jag haft på länge. Jag har varit så himla trött! Trots kaffe och sloljus på balkongen, så har jag inte riktigt vaknat till liv ändå.

Inte förrän framåt kvällen, då åkte jag in en sväng till stan, mötte Ynglingen innan vi åkte vidare till Medis. Målet var Mögels releasefest med en liten spelning till. Vi kom dit, minlgade lite, tog en öl och snacke med lite gamla bekanta ansikten, som jag inte sett på hur länge som helst. Mögel lät bra, så bra man kan förvänta sig efter dryga 25-30 år. Precis när vi kom mötte vi Ulrika, sångerskan, hon frågade om jag mindes deras låtar… Just då stod det helt stilla, det var heltomt. Men när de så stod på scen och drog sina låtar, så.. Ja men herregud den HÄR kommer jag ju ihåååg!  Ja så lät det ungefär hela giget. :)

Lagom till de slutade var vi tvugna att gå. Mållgan, (sambon) jobbar natt och är tvungen att sticka vid 22, så det var bara att pallra sig hemåt igen i den sköna försommarkvällen. Nöjda och belåtna.

Och väl här inne, så har de haft uppdateringskalas, så allt ser väldigt annorlunda ut. Men med lite mer tid så kommer den att sitta igen. Just nu är jag bara för trött för att upptäcka alla nya finesser, men det blir säkert jättebra. :)

Sweet Dreams därute..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu