Feed on
Posts
Comments

  Jo, den där drömmen jag hade för drygt en vecka sen… drömkåken… Det blev ingen vinst där, så ni får vare sig se mig nervöst skrapa lott i rutan med Kristin Kaspersen, eller höra något jubel i trakterna. Inte denna gång. Jag är dock glad över att säljaren fick en rejäl hacka för det, och jag hoppas att de som flyttar in, tar hand om drömmen med kärlek och varlig hand.

 Under tiden drömmer jag vidare om torpet, och planerar inför nästa gig. :D

Blev för övrigt bjuden på lunch hos ynglingen idag, och han hade t o m städat till min stora förvåning. Mycket gott och trevligt var det, medan Sham69 skrålade genom högtalarna. Trivsamt som det bara kan bli.

Ja, som sagt, intet nytt under molnen, känner mig trött och smådeppig och en smula orkeslös. Det är snart dags att bryta den trenden, innan den sätter sig för hårt.

picture-79.jpg

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu