Feed on
Posts
Comments

  Nu har jag åkt dit igen. Förra gången var det Gibbe, som med massor av tur och kärlek kom hem till mig till slut. Den här gången är det lite större och svårare.

   Det handlar om ett hus. Ett rött hus med vita knutar, med en alldeles underbar trädgård, perfekt planering och så tiptop inrett. Helt perfekt med kärlek och charm. Det står redan i stjärnorna var småfolket ska vaggas till sömn om natten, vart skapande och kreativit ska frodas. Var frukostar och middagar ska tillredas och ätas med glädje.  Ja t o m vart nummer två kommer att utföras i lugn och ro med bara himlen som vittne. Det står också vart de kommande årens påskägg ska gömmas någonstans, och om man kisar lite, så kan man nästan se hur jultomten kommer vandrande på den lilla grusvägen med sin lykta och säck. eller så kommer han åkande på en släde över hagen, som är närmsta granne…. Listan kan göras lång på vad stjärnorna säger… 

   Till saken är att jag har inte haft tanken på att titta på hus tidigare, har aldrig tillhört kategorin husspekulanter över huvud taget. Så ramlar jag på det här underverket, det blir kärlek direkt och hela min själ skriker: DRÖMHUSET!!  

   Men… det var ju det här med pengarna, jag ringde banken som var Fastighetsbyrå till huset. Det var nobben, trots att jag mer eller mindre erbjöd mitt liv som instats, ja jag kunde t o m städa kontoret gratis om det var så. Men tyvärr, nej nej, det går inte…

   Innan jag ger upp helt, så ska jag göra några försök till.

4 Responses to “Efterlyses: 3,6 miljoner riksdaler!”

 1. herrskapet skriver:

  Köp en trisslott…eller två! ;)

  Kram/Grete

 2. irripirri skriver:

  Haha.. :-D Tack för tipset Grethe! Det ska jag nog ta och göra. Håll tummarna!

  Kram till Dig.

 3. Sånger från nedre botten skriver:

  Men öööh, du är ju för f-n ingen bonde! Sluta dröm om det gröna livet. Du skulle få lappsjuka på stubben.

 4. irripirri skriver:

  Men… om jag aldrig provar så lär jag ju aldrig få veta…? ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu