Feed on
Posts
Comments

Första dagen denna vecka gick i uppdragets tecken. Det var medbesök på Arbetsförmedlingen, vilket i sig är en intressant historia. Jag trodde helt klart att lokalen var en temporär lösning, eftersom de bygger om hela centrum. Men ynglingen flinade mest lite smårått, och informerade att så var inte fallet.

Likaså, hela systemet för att komma fram till något. Först en lång kö mitt i hallen, så att alla längs väggarna kan beskåda alla blivande losers, som med ännu gott mod, väntar på sin tur för att få en nummerlapp till nästa instans. Där, till allmän åskådlighet, ska man berätta om sig själv och få information som är viktig. Det mesta som informeras är dessutom obligatorisk. MEN personalen var hygglig, den kunde man inte klaga på.  Alltid något. Jag bävar dock inför detta när det är dags för mig en dag… OM det blir så.

Sen lite inköp av presenter, då Prinsessan fyller år imorgon. Dock är hon i den period av livet då det här med fira hemma med familjen inte ligger på prio ett. Men utifall att hon svischar förbi hemmet, så ligger de beredda. En av grejerna bliev jag riktigt sugen på att behålla själv, men jag får väl hitta på en anledning att unna mig den vid senare tillfälle. ;)

Men nu.. ska jag försöka bädda ner mig, jag känner av en bekant irriterande sveda bakom ögonocken, vilket brukar betyda förkylning. Det återstår och se imorgon, jag hoppas ändå att det är som en fiende som smyger förbi lite lätt. ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu