Feed on
Posts
Comments

Ännu en skön dag…

Visste nu vad många bra låtar det finns som handlar om söndagar?  Det lustiga är att själva budskapet i dem inte är så lustiga, de är snarare fyllda med ångest… Ta U2 t ex, Sunday bloody Sunday, eller Sham69 sunday morning nightmare…

Fast just nu i denna stund kom jag på en gammal klassiker från… 60 70-talet? Sunday Sunday.. med körer och arrangemang a´la Mamas&Papas, de kanske t o m de som gjorde den med…? I vilket fall, en skön låt är det i alla fall.

Här hemmavid ligger stora delar av familjen och sover. Sambon har jobbat natt, och Prinsessan har vänt på dygnet. Alltså får vi andra smyga runt lite här en stund. Men vi är på väg till ynglingen en sväng. Det var några dagar sen vi sågs. :)

Småfolket smyghoppar av extas över detta, då de får dels åka buss, och sen är det bara roligt att åka dit. Sen kommer Addemannen med dit, vilket gör dagen ännu mer. Addemannen föredrar dock att kallas för kungen, eller Gud går också bra. (Hans självförtroende går inte att anmärka på… ; ) ) Själv brukar jag säga Prinsen, kort o gott, det funkar det med.

Kaffet är urdrucket, och dagen kan börja. (jag måste fixa en bild på vårt vackra träd härutanför) 

Nåväl, ta vara på dagen och livet. Och glöm inte deklarationen. ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu