Feed on
Posts
Comments

Ny outfit igen….

Inspirerad av ljuset och värmen, så tänkte jag att det var dags att pimpa upp bloggen lite, och det blev ju riktigt fint, eller hur?! :D  

Jag har annars varit på 5-årskalas med småfolket, och innan vi åkte fick jag lova att, och det här är Sebs ord: Du behöver inte hålla på och störa oss och lägga dig i. Du kan dricka kaffe och prata med Ellas mamma… om du vill. -Okej sa jag. Jag får försöka göra det, och jag ska försöka att inte smyga runt och kasta mig in i ert gömställe och ropa buhuhuuuuu i slow motion heller! Då höjs ögonbrynen ett snäpp på Seb, han funderar en kort stund och säger sen: -Om det blir svårt att låta bli, så kan du få du göra det då. :D

Kalaset var riktigt trevligt och sådär härligt uppsluppet så det blir trivsamt. Alice lyckades rymma till tomten längre bort, bara för att visa den roliga vattenspridaren… Seb skippade tårtan och undersökte födelsedagsbarnets alla coola leksaker istället. på plats var dock jag, som mer än gärna lät mig smaka på både tårta och kakor tillsammans med de unga gästerna.

Kort sagt, en skön vårdag i april. ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu