Feed on
Posts
Comments

Rush Rush Baby… !

  Oj, vad tiden går fort när man har roligt. Förstår ni nu det här med att stanna upp och ta vara på de små ögonblicken jag nämnde häromdagen? Typ igår.. Jaja, men ni fattar, eller hur?! ;) Redan idag har knopparna på buskar och träd exponerats och man kan ana de små bladen som envist kämpar för att släppas lösa. Ganska häftigt att se tycker jag.

  Men bortsett från det, så var jag ju på dejt med killen på Trygghetsrådet igår, och man kan säga att det är bråda dagar för dem. Det är många som behöver en hjälpande hand i dessa dagar, för vi fick bara 30 minuter, eller ja, vi var klara efter 25 minuter. :D Denna gång kändes det lite lättare och spänningen i luften var nästintill borta.

  Vad det beror på vet jag inte. Kanske att han var stressad och hade hela dagen proppfull, och mailen inte funkade, och jag var den 4:e personen kanske denna morgon? Eller så klickade vi helt enkelt, jag hade en fråga som vi fokuserade i. Jag berättade också att jag sökt ETT jobb, som jag verkligen vill ha. Och då menar jag verkligen VILL HA. Sen sa jag att jag inte heller haft tid att söka jobb, då vi har ju haft möten och planerat och repat, osv.. Kanske det bidrog till att vi kunde båda dra på smilbanden, vem vet? Ganska trevligt var det och kaffet smakade gott.

 Med ett uppdrag i ryggsäcken, kom vi överens om att han skulle ringa mig när jag mailat in mitt färdiga uppdrag. Dvs mitt CV, som han skulle titta på och kommenterara. Vi var nog rörande överens, att det var bäst att göra så, än att kasta bort en timme på att sitta där och…. ja. ;)

  Ja det var en liten snabb inblick på lite allvarlig verklighet det.  Härnedan får ni njuta av vår första logga, som snart kan beställas som T-shirt. ;)

aoousch-log.jpg

3 Responses to “Rush Rush Baby… !”

 1. herrskapet skriver:

  Har du inte ett smakprov till oss stackare som bor långt under er, hade varit skoj att få höra er musik! Kan man köpa en t-shirt sen, skulle nog Grete vilja ha och jag själv kanske! ;)
  Preben

 2. irripirri skriver:

  Preben! Det kommer! Och ännu bättre, vi jobbar på att ställen att spela på också, och då hoppas jag på at tfå se er där! Det återkommer vi absolut till.
  T-shirts är på gång, likaså live-cd. :D

  Hoppas ryggen mår bättre nu.

 3. herrskapet skriver:

  Ohh….så spännande! Kanske ni kan boka in något i vår kända sommarstad, det vore något!! Annars får vi ta bussen, ja vår egna alltså, hela Familjen Knus, för att se Irres band! :)

  Grete

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu