Feed on
Posts
Comments

Packat o klart…

Nu har jag packat ner allt jag behöver ha med för min lilla minitrip till Stuttgart imorgon. Jag stod och övervägde om jag bara skulle ta en enkel liten rygssäck med. Då kunde jag ta den som handbagage nämligen. Men det blev den större, då jag kom på att det kan bli aktuellt för lite shopping där nere. Jag har nämligen fått lite beställning på grejer som ska köpas hem.

Det ska bli skönt att komma iväg ett par dagar, få lite distans, träffa kusiner och moster. Ta en och en annan Weissbier, och bara vara jag. Detta innebär att jag kanske inte hinner med att hänga här, men jag ska försöka att åtminstone säga hej, eller nåt att klokt. ;)   Först och främst hoppas jag bara att jag vaknar imorgon bitti.. Det oroar jag mig mest för. Så därför gör jag sorti nu och säger, I´ll be back!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu