Feed on
Posts
Comments

Namnsdagsbarn..

Idag har Christel namnsdag. Det är ett av mina mellannamn, nedärvt från mor och mormor. Det heter även Prinsessan i mellannamn. Förr brukade hon och mormor gå ut och fika på Christeldagen. Det var deras egna lilla grej, vilket jag tyckte var fint. Själv brukade jag jobba.             I år har jag tillbringat Christeldagen i replokalen, vilket jag var helt nöjd med också. Det känns alltid så upplyftande efteråt när man kommer hem. Samtidigt som man är helt slut. För det är jag nu.  Det kan bero på att jag gick upp med de små imorse halv 8, och särskilt Alice kvittrade på som en liten kanariefågel.  ;)

Därför är det just nu ganska tomt i mitt huvud,  samtidigt som det far en massa tankar, idéer. Närmast Sebs födelsedag imorgon, han ska firas på morgonen, på dagis och sen hemma…. Inköp inför nästa vecka då jag åker till Stuttgart…. vad ska jag ha med mig… framtiden här hemma.. framtiden med jobb….?  Och framför allt giget och eventet som snart infaller sig.  Inte undra på kanske att jag är matt och känner mig slut.   

Men det får man känna sig ibland. Sweet dreams!

foto086.jpg

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu