Feed on
Posts
Comments

Jag är ganska matt just nu märker jag, hade en idé om att skriva om nåt, men nu har jag glömt det. Det höga berg av tvätt som gick upp nästan till taket, är nu borta. Jag lyckades få till en tid nu på kvällen också. Totalt blev det 15 maskiner! Det ni, kanske nåt att skicka in till  Guiness rekordbok eller nåt.

Om inte annat så kommer jag drömma om tvätt inatt. Apropå drömmar så dyker det upp en rätt märklig och otäck dröm ibland. Det jobbiga är att den känns så verklig.. Samtidigt så inser jag när jag är vaken ”att det var bara en dröm”, så har den säkert en ganska logisk förklaring. I vilket fall, temat är:

Att jag av nån haft ihjäl någon, eller att någon dör i närheten av mig. Ingen speciellt viktig person för min del utan det kan vara en helt okänd. MEN jag gömmer kroppen, och ”glömmer” bort det hela, som om ingenting har hänt. Samtidigt finns ju känslan kvar av att jag ska bli upptäckt.. Ibland kan det gå en lång tid innan platsen, där ”kroppen” ligger, dyker upp igen. Då kommer ju den här krypande känslan av att bli upptäckt.

Att vakna upp ur en sån här dröm är både jobbigt och befriande, eftersom jag naturligtvis inte är nån som går runt och mördar folk. Jag lovar! Men samtidigt så förstår jag att det är en hint om något i mitt undermedvetna. Jag kanske ska kolla upp det där och se vad det betyder egentligen….?

Nåväl, inatt blir det drömmar om tvätt och torktumlare. Eller drömmar om sommaren, kanske jag träffar mina föräldrar, de brukar hälsa på om nätterna. Om det ska jag berätta en annan gång. ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu