Feed on
Posts
Comments

Så perfekt..

Ikväll var det dags för rep igen, och naturligtvis fick ju Gibbe hänga med. Jag var lite spänd och väldigt nyfiken på hur det skulle låta nu när han blev inkopplad till en stärkare. Tänk om det skulle låta bedrövligt? (Inte för att risken skulle vara så stor, med gamla Bettan som förgångare.. )  Jag behövde dock aldrig oroa mig. Ljudet lät helt fantastiskt. T o m E-strängen, som kan va lite knepig, lät som en smekning över vattenbrisen, så det var rena njutningen. :D

Med det i sinnet så löpte hela kvällen på riktigt bra. Vi börjar låta förvånansvärt tighta, med tanke på alla åren som gått. Det är riktigt kul. Och redan börjar vi prata om fler låtar, så ni kan ju tänka er.

Nu är det bara två texter som måste börja sätta sig. Trots man hört de låtarna så många gånger, så har jag aldrig riktigt lyssnat på texten, utan mest lyssnat på andra detaljer. Nu har jag åkt på sången på en låt, så nu är det hårdplugga som gäller. För den bara SKA sitta. That´s it.

Men nu….. är jag jättetrött, och längtar efter min säng. ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu