Feed on
Posts
Comments

Ny familjemedlem…

Om några timmar ska jag åka in och hämta Gibbe. Gamla Bettan får nu efter många år trogen tjänst få gå i pension, och dra sig tillbaka. Jag är väldigt full av spänd förväntan kan jag säga. Den som har hängt med nu senaste veckan, vet vad jag talar om. Om inte får ni läsa några rader ner… ;)

Jag kan dock säga att från ursprungsläget med priser och allt, så har ödet mer eller mindre varit med och styrt med oss. Det var helt enkelt meningen att Gibbe skulle komma hem och förena sig med mig. Och idag ska det ske. :D

6 Responses to “Ny familjemedlem…”

  1. herrskapet skriver:

    Hej Irre!
    Har inte läst hela din blogg än, men trodde först att det var en ny man, men sen lutade det mera åt en hund, men nu vete fasiken om det inte kan vara en bil eller häst, nja, jag får nog bläddra neråt känner jag. Vi har iallafall två st vilda pudlar hemma hos oss, riktigt vilda!
    Hälsningar Grete

  2. herrskapet skriver:

    Hoppsan Irre!
    Känner mig lite pinsam,vem kunde väl gissa en ”bas” långtifrån hund!!! Men nu blir jag nyfiken, är du en man då kanske?? Jag vet inte varför, men jag fick för mig att du var en kvinna! Men du, är du med i något band, vad för slags musik spelar du eller ni isåfall? Nej, känner att jag får bläddra ner ytterligare, musik älskar jag! Ha en trevlig kväll! Grete

  3. Storebror skriver:

    Grattis Irre!
    Snosa Gibbe i nacken från mig och hälsa honom välkommen.
    Rålle.

  4. irripirri skriver:

    Hej Grete, hehe. jo men det kunde ju faktiskt ha varit en hund. :)
    Din första känsla var alldes rätt, (det kanske du har upptäckt redan nu, ;) )

    Jag önskar dig en fin kväll också.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Käre Storbror, det ska jag absolut göra. Det vet du. ;)

  5. herrskapet skriver:

    Ännu roligare då! Mycket roligare när en kvinna håller i en bas eller sitter bakom trummorna m.m. Liksom så självklart med män. Ja menar, vem tittar inte gärna på en karl som hänger tvätt på en tvättlina en solig dag?! Hellre det än en tråkig kvinna! Det är så självklart med en kvinna! Säg till om ni behöver förstärkning, är en jäkel på att sjunga! ;)
    Hälsningar/Grete

  6. irripirri skriver:

    Absolut Grete. Det ska jag lägga på minnet.Vad härligt! :D

    Annars råkar jag tycka att just tvätt& hängning är ganska avkopllande. Särskilt utomhus. Däremot när det gäller disk och damsugning…. Urrk! ;)
    Men jag är med dig, vissa saker är såååå förutsägbart och självklart utan någon eftertanke när det gäller könsroller och uppdelning av sysslor och föralldel andra händelser därute i livet. :)
    Önskar dig och hela familjen en fin ”dejlig” dag. :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu