Feed on
Posts
Comments

Idag har det varit fokus familjebestyr för hela slanten. Först var det operation: ”Hur man bokar tvättstugetid” med ynglingen. Det är en sån där moderndigital historia som man sätter en bricka mot en display, varpå den lyses upp  och en massa instruktioner att följa. Väldigt datoriserat. Vad hände med klacknyckel och vanlig lista? :o  

Nåväl, efter knapptryckningar så lyckades vi få fram en ledig tid iaf, och nästa operation var: ”Köpa paket till Seb, snart 5 år” Det var lite enklare, då jag hade en plan klar redan. Det var egentligen bara att kolla och se vilken som föll bäst i smaken. :) Därefter åt jag en urgod sallad som var vacker att se på och som smakade ljuvligt. :D Och jag är fortfarande mätt.

3 Responses to “Operation hit och dit…”

  1. herrskapet skriver:

    Hej Irre!
    Hur gör man för att få en sån glad gubbe att skratta så mycket? Jag kan bara den första varianten du har gjort!
    Visst blir man trött på allt nytt som ska införas…men man lär sig, man är ju så illa tvungen. Fast det man får välja själv är ju roligt, som att blogga!
    Hälsningar Grete.

  2. irripirri skriver:

    Hej Grete,
    Prova med : och D på ihop så bli gubben :D
    Jag tror det finns en hel uppsjö av gubbar även här på bloggproffs/wordpress, men jag har inte nog inte kommit underfund med dem alla än. ;)

    //Irre

  3. herrskapet skriver:

    Tack Irre!
    Då har jag lärt mig den gubben också!
    Hoppas det blir en fin torsdag för dig!
    Grete/ :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu