Feed on
Posts
Comments

Yeeaaah!! :D

  Vissa dagar är helt okej, andra dagar är så jäkla bra, som den här. Trots en hel del smolk i bägaren, så har inget kunnat rubba humöret. :D Först en härlig frukost med småfolket, sen rundan runt Lötsjön. Därefter ett välbehövligt snack med Prinsessan, där vissa trådar och missförstånd nystades upp. Det var verkligen skönt och befriande.

  Möte på stan, dealjer som kunde sättas på plats. En snabb smörgåsfika på Kafe Tjärlek, (ja så hette stället, urtrevligt, charmigt med gamla hederliga hångelsoffor. Dessutom underbart goda mackor) Sedan 3 och en halvtimmes rep, som satt som en smäck hela vägen. Det är tur att man har öron, annars hade leendet gått runt hela huvudet. :D

Och som grädden på nosen, VÅGEN funkar jättebra! Kort sagt: En helt perfekt dag, där man skulle kunna ta nästan hela världen i famn. ;)

pic.jpg

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu