Feed on
Posts
Comments

Idag hälsade jag på Gibbe, ja det är så jag kallar den där skapelsen på Musikbörsen. Jag visade upp den för Seb, han fick känna lite, och visade ett måttligt intresse. Förmodligen var han lättad över att det inte handlade om en jämnårig människovalp till som han skulle få tampas med. :D Han väntade tålmodigt på trappan, och studerade alla instument där, medan jag pillade på Gibbe. (om några dagar får han nämligen komma hem till mig.. :D )

Seb hann i alla fall inse att det här är en lika rolig affär som leksaksaffären till min stora glädje, och fingrade på såväl trummor som på en musikmaskin, som t o m jag blev lika förtjust i. Ni vet en sån som ser ut som ett piano, där man kan få fram en massa roliga och häftiga ljud. Vi hängde där länge , och det var nästan så vi ville ta med den hem, men vi hejdade oss. Först måste vi bereda plats åt Gibbe. ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu