Feed on
Posts
Comments

  Javisst är det vackert, det kan jag inte förneka. Men lite sent va? Det hade varit okej för två månader sen. Det är ju därför vi sjunger om White  Christmas, och stålande jul med tomten på släden. Det är därför vi skickar julkort med snömotiv osv. Det är ju också därför endast tomten är vaken när snön ligger vit på taken, därför att midvinternattens köld är hård. Ja det trodde jag i alla fall, men icke!

  Nej den vita snön har placerat sig över trädens kala grenar som naket inväntar vårsolen utanför mitt fönster. Seb börjar prata om sridskor och pulka, när jag har börjat planera hans födelsedag med inslag av en ny cykel, som han önskat sig. Visserligen får jag ju lite puls när jag mer eller mindre forcerar fram vagnen genom snödrivorna, så svetten rinner. Det är ju bra, det förbränner lite kcal från mig. Det kan jag ta med i dagboken på Viktklubb. se OM det nu finns en sån aktivitet.

  Det fanns dammsugning också såg jag, men då krävs det minst en halvtimmes dammsugning, vilket betyder att man får dammsug ganska mycket. Ingen bra punkt om man bor i en liten lya på 27 kvm, tänker jag då. Fast nu bor jag ju lite större, men inte så det täcker 30 minuter på motionsrutan. Det är därför jag tar mig en powerwalk, ut i snön med fuljackan och MP3´n.  Det tog mig 50 minuter idag, och vid en kort paus kunde jag höra ett litet diskret vårtecken när jag passerade kyrkogården. Det kändes fint, och hoppfullt. :)

foto177.jpg

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu