Feed on
Posts
Comments

Dagen har verkligen varit precis så som mitt horoskop förutspådde; Hektisk med risk för stress, om jag inte såg till att göra den välplanerad. Och allt detta stämde in. Något rep innan jag fick bege mig hanns inte med dock. en del jobb på projektet dök upp och var småbrådskande, så jag fick ta tag i det. Sen fick jag skjuts till stället där jag skulle provsmaka lite matpajer. Det var inga dåliga grejer inte, tror en av dem kommer göra stor succé. :D

Sen blev jag uppmött av Ynglingen, och vi tog en snabbfika och spånade lite i olika alternativa framtidsplaner. Vi sitter just nu i samma båt, och det smärtar mig att han ska behöva stressa upp sig i situationen, men det är ju lätt hänt. En f.d arbetsgivare som tar snart tre veckor på sig att skicka viktiga papper till honom, som kan komma underlätta för alfakassa o dyl, är ingen bra arbetsgivare, och det är nästan så jag vill lämna ut dem till allmän skämsplatta. Nåväl, vi kom på lite idéer alltmedan vi sippade kaffe på caféet.

Sen skildes vi åt vid Hantverkargatan, han på väg mot träning, och jag på väg till Söder. Och ja, jag gick hela veckan, det blev en rejäl promenad. Det var kallt, men det min fuljacka har verkligen räddat min vinter och räddade mig även denna kalla promenad.

Ikväll tog vi in en gästmusiker som ska vara med och spela, och vilken skillnad det blev med en till gitarr. Ljudet blev så mycket fetare, och de båda hittade verkligen varann. Och vi kunde konstatera att vi aldrig stått tillsammans på scen förut, vilket naturligtvis höjde stämningen ännu mer. Så kvällen satt som en smäck, alltmedan en av våra projektvänner var där och dokumenterade allt med liv och lust. :D Lyckat och roligt.

Men, nu när jag ligger på soffan och försöker summera dagen så är det helt tomt i huvudet, mina ögon svider och känns tunga. Jag är helt slut igen. Så det återstår egentligen bara att göra sorti och ta en djupdykning ner till sängen, innan jag somnar.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu