Feed on
Posts
Comments

Flitig som en myra…

Idag har alla ynkligheter fått läggas åt sidan, till förmån för projektarbete. Listor har upprättats och räkneverken har jobbat. Lite telefonkonferens här, och mailkorrespondens där, och så har halva dagen gått. Ändå finns det ännu mer att göra, för att kunna förbättra. Men jag tror vi har lite koll på läget. Och framför allt så mår jag bättre. Har fortfarande inte så stor aptit, men det är ingen fara på loftet över det inte.

Nattens sömn kunde dock har varit bättre. Dels har en del tid gått åt grubbel, dels har Alice sovit oroligt, så jag har vandrat mellan hennes säng och min säng. Hon är så go när man ska lägga sig hos henne, hon kastar sig ner och inväntar tills jag lagt mig tillrätta. Sen kryper hon intill nära, med fötterna mellan mina ben, två fingrar i munnen, och en hand innanför min tröja. Så lite smågrymtningar innan hon somnar om. Det är svårt att inte le åt det. Trots att det är mitt i natten, och man är helt slut i kroppen. :)

Snart är det dags att värma på kaffe känner jag, och ta en runda i hemmet. Funderar på att dra på en tvätt, innan det är dags att jobba vidare….  På måndag går vi in i fas 2 och då får vi höja växeln ett steg. Längtar för övrigt till onsdag igen, då det är dags för nästa rep. Vi fick ställa in i onsdags pga sjukdomar och grejer ni vet… 

I´ll be back!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu