Feed on
Posts
Comments

Utslagen….

Japp, då har alla feber och hostbaciller upptäckt mig. Sakta men säkert kunde jag igår bokstavligen känna hur de marcherade, likt en myrarmé ur en Disneyfilm, in i mig,, för att säkra min kropp. Framåt kvällen var de på plats, och jag var tvungen att retirera. Utslagen låg jag i soffan, omklappad på pannan av Seb, alltmedan Alice försökte hitta en bekväm plats både bakom, på och framför mig. Stundtals sov jag bort hela kvällen, och än idag har belägringen fortsatt. :(

Det får bli en vilodag idag. Någon powerwalk är det inte tal om, jag kan knappt sitta upprätt. Detta är illa tajmat egentligen. Imorgon ska vi ha möte med projektet hemma här, och min tanke var att slänga ihop en mandel/chokladtårta. Det är inte för sent ännu, men ju förr den blir klar, detso längre tid får den på sig att gosa till sig. ;) Jag får ge detta ett par timmar, sen får jag hitta på nån listig plan, för att lura inkräktarna.. mohohohoo…… ;)

Återkommer… Roger, Over & Out!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu