Feed on
Posts
Comments

Lite smått&gott…

Gårdagen började segt med undersökningar och småjobbiga besked. Fortsatte med salladsbuffé på Åhlens i Sumpan. Väl hemma igen, gjorde jag min sedvanliga räd i mailen och nätverkande innan jag tog hand om basen och smårepade lite i min tysthet. 

Sen bar det av till replokalen på Södermalm, och den här gången tog jag en lite längre färdväg, bara för att få sitta på bussen en stund. Jag tycker nämligen det är ganska avkopplande att åka buss i stan, och bara låta blicken fladdra ut i stadspulsen, inte sällan med musik i öronen.   (ja jag måste medge att det är i princip alltid, när jag åker ensam) Det som kan vara lite pinsamt, är när en riktigt RIKTIGT bra låt kommer, och man blir så peppad av den. Just nu är det mycket låtar som vi repar, vilket ger mig en massa idéer om arrangemang, och det är inte alltid så fyndigt att göra ensam på väg upp i den långa rulltrappan från Orientexpressen direkt.

Men det är bra uppladdning, och igår flöt det på så jäkla bra, att jag somnade med ett brett flin igår kväll. Det öste, och det svängde och det blir bara bättre och bättre.. Tanken att vi nu har två klara gig plus ev. ett tredje i England gör att man svävar lite. ( och det gör mina fjärilar med)

 Nöjd som faan! :)

  Sedan imorse när jag öppnade projektmailen, väntade ett mail från en gammal kompis från förr. Han har varit ute i världen och turnerat,    ätit middag med vår gemensamma idol Steve Priest, från det gamla glitterbandet The Sweet, och råddat runt i rockvärlden helt enkelt. En sån upptagen person hittar man inte så lätt på Eniro, och jag hade verkligen huvudbry över hur jag skulle nå honom, eftersom han, liksom flera andra, är en självklar deltagare i vårt projekt.    Ja, ingen kan väl undgå min turliga glädje när mailet låg där. :D Ryktet om vårt event hade nått honom och han ville bara förvissa sig att allt stämde, och det gjorde det ju, det mesta åtmionstone. MEN mitt mission var i och med det avklarad, och kunde halvprickas så länge.

Ett annat projekt av mera personlig sfär är att jag jobbar stenhårt på att gå ner i vikt, och berättar gärna lite mer om den vid annat tillfälle, för det är inte så lätt för en matglad person som jag, som dessutom inte har priorierat motion och sportaktiviteter direkt, mer än från en och en annan fotbollsläktare. ;)   Vad jag bara ville få sagt nu, är att jag varje morgon gör en sk powerwalk, efter att ha lämnat barnen. Och idag, i det vackra vädret, med sköna låtar i öronen, så kändes det extra bra och lätt allting. Det var t o m så svetten rann på mig, och det gör jag annars inte i första taget. 

Så idag har jag all anledning att få känna mig nöjd. Nu väntar projekt rensa barnrum, så till dess: Ta hand om er! <3

 foto086.jpg

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu