Feed on
Posts
Comments

Ny ljusare outfit..

Det som är lite kul med bloggeri är att det finns möjlighet att klä den lite som man vill, så den passar ens humör och sinneslag och personlighet.  Plus att man kan anspassa utefter hur många kategorier och länkar o dyl man vill lägga till och ha med.

Så nu när vi kommer in februari så blev jag påmind av min mobil att vi går mot lite ljusare tider, så då får väl kostymen bli lite ljusare. Nästan lite som den gamla almanackan fröken hade i skolan, med månaderna längs kanterna, som illustrerade aktuell månad och årstid. I mitt satt dagarna, och varje dag fick en elev gå fram och dra en lapp, läsa dagen och vilken siffra det var. Särsilt på lekis var det en stor grej under samlingen. Minns ni den? :)

-Men.. hur i bövelen kommer hennes mobil in i bilden? tänker nån kanske.. Och det sa jag berätta för er; jag har en sån där flashig funktion, med tema ”living world”  med reel bild över Stockholm stadshus, som visare ibland vackert väder, ibland molnigt. Ibland flyger några fåglar förbi över vattnet framför Stadshuset. I vilket fall, fram till igår klockan 17.00 övergick displayen från dagtid med fåglar till kvällstid med stjärnfall. Tidigare blev den kväll kl. 16. Alltså om någon måndad så blir den kvällsindikerad först kl. 18 eller 19.  Fiffigt va?! :D

Och ännu festligare med den här mobilen är, att om jag skulle befinna mig i något land,  t ex London så skulle någon annan byggnad befinna sig i min display. Förstår ni varför jag nu skulle behöva åka till London, bara för att se med egna ögon??!!

Nåväl, tillbaka till kostymen, det bar mig först lite emot att byta ut mitt svarta, av den anledningen att jag gillar svart helt enkelt. Men så när jag besöker Blixmans och Lotusens bloggar, som är så snygga och välgjorda, så inser jag att lite ljusning kanske inte är så dumt ändå…? Är man inte nöjd så kan man ju alltid byta tilbaka, eller hur?! Men kom gärna med synpukter och inspel!! 

Nu är det ju så i och för sig så att både Blixman och Lotusen  är fotobloggare, vilket inte denna är. (Dessutom har jag bara min kära mobil att tillgå när det gäller bilderna) Plus att de har hållit på ett bra tag, med detta, så de är ju rena proffsen. :)  Besök dem gärna, för det är rena fröjden för ögat. OCH det är två fantastiskt trevliga och goa gummor från Göteborg. ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu