Feed on
Posts
Comments

Igår kväll var det en trött men mycket nöjd Irre som somnade med ett flin på läpparna. (tur att öronen satt i vägen, annars hade leendet gått runt. ) Repet hade även denna gång gått över förväntan och vi la till några låtar som satt i princip direkt. :-D   Och lika häpna såg vi på varandra, nickade och fortsatte med nästa låt, och nästa… och nästa…

Imorse tog jag en sväng till ynglingen, och åt en andra frukost under småprat. Som vanligt har vi det riktigt gemytligt. Ibland kan vi bara vara tysta en lång stund utan att det känns konstigt på nåt sätt. Det är riktigt skönt, så där norrländskt och fint. :-D

Därefter hade jag min dejt med Nina, livscoachen som jag nämnt tidigare. Jag nämnde lite om mina grubblerier jag hade för en tid sen, det här med att landa och reflektera, och hur det ligger till nu. Att jag kanske höll på med någon flykt av något slag. Men hon såg det från en annan synvinkel;  -Balans! sa hon. Det är där du hämtar din energi och glädje som balanserar det där tunga på hemmaplan. Och det kändes ju riktigt bra. Som en bekräftelse.

Ja, hon sa mycket mer och vi pratade om mycket annat med. Hon är lite som en sakletare och  jag är en verktygslåda; Jag har en massa verktyg i mig som ligger lite gömda och bortglömda. Hon hittar dem, och beskriver hur de kan användas.  Kort sagt, en väldigt bra vägledare när jag känner mig lite vilse i verkstan. ;-)

Resten av denna dag återstår nu bara åt vila och sömn, för jag är trött som en gnu, och skulle kunna somna här och nu…………zzzzzzzzzz………..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu