Feed on
Posts
Comments

Ett kreativt möte

Igår var det dags för lägesmöte om projektet som går av stapeln i mars. Det här gänget som även kallas för festkomiteén har kommit till att bli en viktig och betydelsefull i min tillvaro. Dels för att vi jobbar inför ett gemensamt mål, och har haft turen att välja samarbetspartners. Dels för att det är så kul när våra vägar har korsats igen efter dryga 30 år. :-D

Nu hänger vi tillsammans vid vägkälet och planerar nån form av ”gatufest” här, vilket kan leda vart som helst sen, om vi vill. Som sagt, igår var det riktigt kul då vi stukturerade upp saker och ting, och jag kunde äntligen få inviga mitt block och pärm som jag döpt till ”Framtiden”. Så passande va?! 

Eftersom jag dessutom är än hängiven caféresenär, så var platsen en helt ny plats för oss alla. Den tog oss tillbaka i tiden, förmodligen innan vi var redo för cafébesök, och rekommenderas varmt om man är sugen på vanlig kopp kaffe och handgjord smörgås. (Det porsmoderna latte, capochino, machiattofolket göre sig icke besvär att gå dit) Kort sagt, ett gammalt hederligt fik och det heter Konditori Valand, adress Surbrunnsgatan 48. ( I Stockholm)

Efter mötet passade jag med att roa mig med att ta mig hem med  av mina favoritbussar 515 i vintermörkret, medan MP3spelaren fögyllde mina öron med Ramones, Clash, Lady Gaga och Lillasyster. Kort sagt; en trevlig och kreativ dag. :-D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu