Feed on
Posts
Comments

Två dagar kvar…..

Äntligen är julhelgerna över. Ja, jag sa det, den är över innan jag ens hann känna en gnutta julkänsla. Detta var en mycket konstig jul nämligen på alla sätt. Tankar och saker har omvärderats dessa dagar, och nästa jul blir det andra bullar. ( det är jag 98% säker på) Det var så pass att jag lyckades somna under Kalle Ankas heliga timme med en pepparkaka i handen, strax efter Askungen. Då är det illa.

I vilket fall, Ynglingens käke läker fint, både svullnad och gulnad har gått ner. Han verkar inte ha lika ont, och kan t o m få i sig lite risiftutti som komplement till soppor, yoggiyalla, och varma koppen. :-) Återbesök på tisdag och imorgon blir det till o ringa Inspektör Blå och höra hur de tänker gå tillväga i ärendet.

Det var det praktiska, nu över till mina tankar inför dessa två dagar:

Jaaaa…….? Just nu i denna stund blev det kortslutning, jag är mest trött. Ja egentligen helt slutörd i kroppen faktiskt. Så än så länge är det fortfarande lugnt. Visserligen har ju det slagit mig lite då och då att, snart så… och hur kommer det egentligen kännas då? Men just nu lutar det mest åt att jag tänker på praktiska grejer att styra med. Småfolket som är lediga från dagis, och vill hitta på grejer med sin mor t ex. Högen med tvätten som gärna skulle vilja göra en räd till tvättstugan nån dag,  skåpet under diskbänken som är fylld av pappkartonger och andra återvinningsgrejer.       (jag har t o m ordnat så fint med olika hinkar där man kan lägga ursköljda plastbunkar, mjölkpaket, konserver osv, som sedan när dessa hinkar har fyllts upp, bäras ner till återvinningslådorna på gården. Så enkelt och så smidigt egentligen, men av någon anledning funkar det inte, och snart går det inte att stänga dörren till detta skåp.. )

Ja jag vet, allt detta kan vänta en vecka till, eller två dagar till, och det har jag inga problem med egentligen. Det som bekymrar mig är hur det ska lösa sig med småfolket, för pga kommunikationsbrist så visar det sig att deras far nu ska arbeta dessa två nätter, och de är anmälda som lediga från dagis. (!!!) Att ta med dem till jobbet sista dagen känns inte aktuellt. Visserligen skulle de tycka det vore toppen……. den första halvtimmen, men sen resten av ca 7 timmarna skulle förenas med katastrof. Men men, det löser sig på något vis. Fadern får straffet att ringa till dagis i morgon och förklara det pinsamma läget, då han inkommit med felaktiga uppgifter helt enkelt. Så var det med den saken. ;-)

Ja så egentligen är det till att tillbringa dessa dagar med att städa ur skrivbordet, lådor och skåp. Rensa datorn från onödiga grejer, skriva lite avlsutsmail till kolleger och kunder, och…… småjobba lite kanske. ;-)   Sen får vi se. Av någon anledning känns det lugnt.  Än så länge.

Jag vet ju i princip vad jag närmast tiden ska göra, bortsett från de jag nämnt i raderna ovan. Jag ska gå på Dinosauriemuséet också med Lillprinsen. Sen lite andra projekt, men det ska jag berätta senare.. kanske på tisdag, eller en annan dag. Roliga grejer är det i alla fall. :-D

Nu ska denna söndag avslutas med min otroligt pinsamma ovana jag lagt till med för två år sen då jag var höggravid. Det är så skämmigt att det inte är klokt. Men det är väldigt sövande. ;-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu