Feed on
Posts
Comments

Ikväll är det husfest på jobbet. Min arbetsplats som snart blir min fd. arbetsplats. Ett minne, något som snart var.  Här skulle man kunna välja två vägar: Antingen vara bitter och helt enkelt skita i  den, sätta sig hemma och tänka, ”vafan ska jag dit för, jag är ändå inte välkommen, jag har ändå inte lust osv. Eller så går man dit, fetsra järnet, umgås med dem som kommit att betyda något mer eller mindre under de här åren. Kanske passar att säga en och en annan sanning till någon, som man burit på, positivt eller brasklapp.. ( Som på riktig såpoperamanér…  :-)  ) 

  Eftersom jag är en naiv optimist, som gillar kalas, så väljer jag det sistnämnda. Dessutom är det James Bond tema i år. Redan där har jag haft fullt upp att fundera ut vad man kan tänkas hitta på där: kanske den vita fluffkatten som ligger i knät och ser sur ut? eller fixa en hatt som ser ut som en jättebläckfisk? Stoppa in ett gäng gafflar i munnen och se ut som han Shark? (så heter han va?  )  Jag har inte så lång tid på mig att bestämma mig, men jag har en liten plan, dessutom har bror min erbjudit sig att fixa lite diskret rekvisita som jag roa mig med. ( Han gillar också såna här tillställningar, och hans fantasi vet inga gränser när han sätter igång)

 Så ikväll smäller det. en sista gång. Här skulle jag kunna nämna tidigare temafester där vi varit glädjehusflickor i sann VildaVästern-tema, bad taste typer som fått knäna att vika sig osv.  Men det får bli senare i minneshörnan. Nu laddar jag upp inför ikväll, i skepnad av min egna variant av James Bond, with license to Party like a Rolling Stone.  

2 Responses to “Sista Festen på Jobbet och jag är laddad.”

  1. Thomas Stokkebye skriver:

    Han hette ”JAWS”.eller käkarna på svenska..ciao.

  2. irripirri skriver:

    Tack Thomas! Så var det han hette. :-D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu