Feed on
Posts
Comments

Friday on my mind..

När denna arbetsdag är till ända är det ganska precis 14 arbetsdagar kvar här. Just nu i denna stund känns det väldigt, VÄLDIGT skönt. Förmodligen beror det på att jag är proppmätt efter lunch och har i princip alltid en svacka vid den här tiden på dagen. Skulle jag få chansen att blunda en stund, så skulle jag med allsäkerhet somna på en gång här i stolen.

Jag inser att det är rent kortsiktigt tänkt, och på lång sikt så tycker jag väl egentligen inte att det är så skönt, allt är ju relativt. Men men, snart har vi den obligatoriska fiken, med horoskop, ev. hot gossip, och lite avfirande av Felicia som praktiserat här, en cool tjej som tog en massa roliga bilder förra veckan på hemlag aktiviteten. (som jag inte berättat om ännu. )  Sen är det inte långt till hemgång.

Dock blir det inte mycket till vila, utan mest rå om småfolket en stund, invänta sambon och därefter sticka iväg igen. Det är röjkväll på stan med gamla kumpaner från förr, som innefattar öl, musik och en väldigt kul kväll.  Bandet som spelar heter My Machete, och sångaren är bekant från förr han med. Man kan säga att bandet är förklädet för platsen, även om det rockar om dem. Hela grejen är egentligen en lång uppvärmning inför den kommande Punkgalan som blivit inställt ett par gånger, och nu igen på obestämd tid.

Under tiden smider vi planer och laddar upp oss och möte igen vid korsningen  på våra små livsstigar. Och där kan jag tänka mig att bli hängande ett litet tag. :-)

 Ha en kul kväll därute, och….. Let´s be careul out there. ;-)  

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu