Feed on
Posts
Comments

Destination okänd!

  I eftermiddag blir hela vår grupp hämtade med buss. Vi ska iväg på en aktivitet, och vi har blivit tipsade att ta varma och ganska oömma kläder på oss. (Såpass varmt så vi inte fryser under själva aktiviteten, och svettas ihjäl under middagen efteråt)  Den som känner mig lite grann, känner till min löjligt barnsliga nyfikenhet när det kommer till hemlisar och överraskningar. Det är en rolig hatkärlek, och jag kan hålla på att vrida, vända fråga och nästan bli jobbigt tjatig för att få liten liten hint om vad som är på gång. Men aktivitetsledaren är stenhård. Och chefen som är involverad i detta likaså. Hon bara flinar och glittrar som bara hon kan med ögonen. (Jag tror att hon skulle toppa ligan för retstickecheferna faktiskt ;-)Inte ens väderstreck har jag fått ur dem!

 

picture-79.jpg 

 

  Nu är det fyra timmar kvar innan det är dags att dra iväg. Och det är nästan så det börjar pirra i magen av nyfikenhet, hur ska jag kunna utföra något överhuvudtaget under eftermiddagen egentligen? 

Sent ikväll vet jag, och då vet nog ni också… ;-)  

Tills dess… Let´s be careful out there!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu