Feed on
Posts
Comments

Oj vad tiden går!

Egentligen tänkte jag dela med mig av lite helgens begivenheter och reflektioner, men det hinns inte med nu i denna stund.

Jag kan bara konstatera att halva måndagen har gått, lunchen smakade hyfsat idag, (de kan bättre i matsalen) och en hel del magknips skratt kunde fögylla den stunden. Ännu en gång måste jag flika in hur mycket jag kommer att sakna folket och dynamiken här. But life goes on, I will survive, och jag kommer förmodligen få uppleva det igen.. :-)

Eftermiddagen kommer att bestå av en träff med Nina, en sk. livscoach som jag har fått turen att träffa. Om jag inte nämnt det tidigare, så fick jag möjligheten i samband med ”Domedagen” att träffa henne. Det är andra gången och idag hoppas jag att vi ska hitta nyckeln till ”mitt hus”.

Ja, sen har jag hittat den fiffiga funktionen med kategorier, så man kan dela upp allt därefter. Hur lätt som helst, funderar på att lägga till en som heter ”dagens USA” utifall att.  Vi får se. ;-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu