Feed on
Posts
Comments

Till att börja med vill jag påpeka att jag är ganska ointresserad av politik.  Och jag är ännu mer Ointresserad av USA och dess politik. Jag har aldrig varit där, och det har aldrig känts lockande att åka dit heller. Jo möjligtvis om jag skulle råka hamna i Louisiana och trakterna däromkring. SÅ det så.

 MEN…. varför jag nu kom in på USA är ju naturligtvis det stora presidentvalet. Det är ju helstort överallt. Det är nästan så att man känt sig förpliktigad att gå till valstugan här hemmavid.

Och den här gången måste jag be att få gratulera Obama! För någonstans i mina grubbleritankar, så har jag hållit mina tummar för honom.  Jag tror det är väldigt nyttigt och främjande för detta storebrorskomplex ”over there” att börja kavla upp ärmarna, ta fram kvasten och börja sopa rent framför sin egna dörr.

Obama kommer att bli historisk, och saker och ting kommer att sättas på sin spets. Detta kommer att bli så pass intressant, att kanske även lilla jag kommer att höja ögonbrynen. Och det är stort. ;)

Så Lycka till Obama, och Grattis igen. And Good Moooooooorning America, it´s time to wake up now! ;-)

Så då var det sagt.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu