Feed on
Posts
Comments

 kaffe1.jpg

Halva dagen har gått, och jag håller på att stänga ner innan flyttkepsen ska på. (Kanske en framtid som flyttgumma skulle vara nåt…? Jag börjar ju bli proffs på det… )

Förmiddagen har varit lagom behaglig i allafall. Så som den kan vara med efterdyningar av förkylning och när det är som det är. Jag kan bara återigen konstatera att jag har än så länge världens härligaste arbetskamrater.  Några var redan på plats när jag kom tidigt imorse, med morgonkaffet i handen. Småprat om allt möjligt, peppord och deras sköna skratt och fniss. Ja sånt där som gör att det är kul att gå till jobbet en mörk grå måndagsmorgon helt enkelt.

Lite småfel i systemet hör ju till vardagen här, men det flöt på ändå, telefonen höll sig ovanligt lugn. Det KAN bero på att jag upptäckte för en stund sen att jag var nerställd… *oops!* Men eftersom vi kör på slingan också, så kommer ju en del samtal därigenom, men det var ganska lugnt på den fronten också.

Halvtidsrapport avlagd och sammanfattningsvis så var det en ganska lugn måndag att vakna upp till.

2 Responses to “En kortis från brottsplatsen”

 1. * skriver:

  Hej!
  Hoppas allt går bra med automatlådan.
  Du får ju inte lova att du ska skriva om heta-linjen mötet och sen inte göra det. Du är så duktig på att skriva, man blir ju stolt över att känna dig. Att du inte gör det istället för att bli busschaffis.

  Puss

 2. irripirri skriver:

  Jadå,
  Vi fick bukt med automatlådan sen och flytten flöt på som den skulle. ;)
  Tack för de fina orden, eftersom jag vet vem du är så kan jag bara säga att jag är mycket stolt över att känna dig också. :)

  Puss&Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu